kimse kendi rızasıyla mıknatıs almaz..

 .

uzun yıllardır farkında olmadığımız gerçeklerin biri sadece bu. 

şöyle bi' çocukluğunuza kadar gidin bakalım, sahip olduğunuz ya da evinizde olan mıknatısların hangisini satın aldınız! içlerinde mıknatıs olan ürünlerden bahsetmiyorum, baya baya gidip bir yerden parasını verip mıknatıs almaktan söz ediyorum. sağduyulu bireylerin yüzümüze vurmadığı ve ne hikmetse kimsenin de bundan bahsetmediği bir gerçeküstü nüans sanki. acil ya da değil bütün ihtiyaçların karşılanabildiği modern(!) dünyada mıknatıs ihtiyaçları için hiç aracı bulamamak sanki büyük bir eziyet bizlere. düşünsenize, yeryüzünde insanlığın mıknatıs ihtiyaçları için saçma isme salak bi' sahip toplumsal örgüt bile yok, baya yok yani! 


bütün bu hangameden sıyrılana kadar yaşanan eziyetler peki? hangimiz gerçekten bir mıknatısı tam anlamıyla istedik ki zaten. ne kadar özümsedik ve arzuladık zıt kutupların birbirini çekmesi yasasını. zürdüştlük daha kadim bir dinin mensubu olurken de bunları dile getirmiştik hatırlarsanız. ateşe tapınmaların yıl dönümüydü, inandığımız yalanlardan bıktığımız salı günlerinde. sonrasında çıkagelen ve bizleri biz yapan bu yoksunluk, annemizin dikiş kutusunda bir anda beliren ve toplu iğneleri bir arada tutan işe yaramaz o tanrı oluyordu, tek kanallı dönemlerde. 


belki de nedenini hiç bilmediğimiz bir inanış bu. şöyle sakin kafayla düşündüğümüzde hiçbir zaman satın almadığımız mıknatısların bize nasıl geldiğini baya baya bilmiyoruz. onların bu çekimser tavrı bunda etkiliyse eğer, bizim şansımız onlara yakın mesafelerde durmak olsa gerek. tek tek yok olurken yeryüzünden bu mıknatıs parçaları, elden ele dolaşan borcam tencereler gibi bir gün sana da gelir diye umut ediyorum yine bu salı gününde. bu sefer üzerinde dikiş iğneleri ve bilumum kopuk vesveseleriyle. 

ve şimdi sırada, kalan diğer parçasını bulma vakti bu mıknatısın; ikinci dünya savaşından sağ kurtulmuş alman şehirlerinde..




2 fikre tercüman olmuş:

Adsız dedi ki...

Acaba kilo alsam yakışır mı 😁

Tepecik anahtarcı dedi ki...

Beykent Çilingirler, her zaman güvenilir bir çalışma prensibine sahip olarak hizmet verirler. Beykent çilingir konusunda da bu tip tavır takınan kişilere denk gelebilmek olasıdır. Kilit ve anahtar konusunda destek veren ustalar olarak tabir edilmektedir. Kilitli alanların ya da eşyaların açılmasında ve yeniden işlevini yerine getirmeye başlamasında çilingir hizmetleri son derecede ideal bir çözüm olacaktır. beykent çilingir zamanda da bozulan kilitleri tamir etme ve açılmayan kilitleri açma gibi işlemleri büyük oranda kolay bir biçimde gerçekleştirebilecektir. İstenmeyen durumların önüne geçmek için çilingirlere gerek duyulmaktadır. Kaliteli hizmetleri sağlaması bakımından oldukça etkili olmalarının yanı sıra kısa süre içerisinde istenen etkiyi yaratabileceklerdir. Bu aşamada da ne kadar güvenli olduklarını da ortaya koyabileceklerdir. beykent anahtarcı Hizmeti Anahtarcı olarak da bilinen çilingirlerden her zaman yararlanmak mümkün olacaktır. Beykent anahtarcı Links to an external site.adı altında da destek veren bu profesyonel kişiler doğrultusunda da tüm sorunları giderebilmek muhtemel olacaktır. Profesyonel hizmetlerini ortaya koyarak, kısa bir süre içerisinde etkili çözüm önerilerini sunmaktadır. Anahtarcılık konusunda destek vererek, tüm çilingirlere gereken hizmetleri alabilmek adına yönelme durumu da ortaya çıkabilmektedir. Çilingirler sayesinde bu süreç devamlı olarak basit bir hal alabilecek ve tam anlamıyla kişilerin bekledikleri gibi bir netice almalarını da sağlayabilecek yönde bulunacaktır. Sürekli olarak aktif olan çilingirlere günün her bir saati içerisinde erişebilmek de kolay bir biçimde gelişebilecektir. beylikdüzü anahtarcı Hizmet Fiyatı Çilingir desteği herkese maliyetli gelebileceğinden ötürü gerek görülmedikçe tercih edilmeyen hizmetler arasında yer almaktadır. Ancak beylikdüzü beykent Bizimkent Adakent yakuplu kavaklı Gürpınar dereağzı büyükçekmece

Yorum Gönder

hani duşa girersin de su ısınana kadar geçen süre içinde yaşadığın üşüme vardır ya?

hahh işte o anlarda aklına takılan bir yorum olsun..